December 2022

Terugblik op 2022 Stichting Samen op Pad
Het was dit jaar eindelijk weer zo ver: we mochten weer gezellig samen met elkaar op pad!
Op een regenachtige dag zijn we in de bus gestapt om naar Dierenpark Amersfoort te gaan waar wij mensen met een beperking een gezellige dag hebben kunnen bieden. Ondanks het regenachtige weer hebben wij met zijn allen erg genoten van dit dagje uit.
Naast het dagje uit naar Dierenpark Amersfoort hebben wij nog meer verschillende busritjes mogen rijden naar de Intratuin met onder andere de Lange Wei, Tiendwaert, Huis de Merwede en de Judith Leysterhof, maar ook naar Blijdorp met de Handpalm en de ijsbaan op vakantiepark de Molenwaard. Met het logeerhuis de Ark zijn we naar het visnet in Groot Ammers geweest, het Natuurcentrum in Gorinchem, een kerstshow en zijn we gezellig wezen bowlen in Dordrecht.
Zo zijn wij ook een midweek naar Schaijk geweest, waar wij samen met de mensen met beperking een hele gezellige tijd hebben gehad. Tijdens deze midweek in Schaijk hebben wij onder andere gebarbecued, pannenkoeken gegeten en oudhollandse spelletjes gespeeld.
Tot slot hebben wij, Stichting Samen op Pad, nog op de ouderenbeurs gestaan in Hardinxveld-Giessendam Op deze beurs hebben wij veel verschillende ouderen enthousiast gemaakt om samen met ons op pad te gaan met onze eigen bus. Wij kijken uit naar het nieuwe jaar, waarin wij graag nog meer blije gezicht kunnen zien van de ouderen en de mensen met een beperking!

Een sfeerimpressie van het dagje uit naar Dierenpark Amersfoort

Mei 2022
Afgelopen mei zijn wij een midweek naar Schaijk geweest. We hebben daar verschillende activiteiten gedaan met de gasten: pannenkoeken eten, Oud Hollandse spellen en gebarbecued. Om de 2á3 jaar organiseren wij deze gezellig midweek voor mensen met een beperking. Voor deze midweek willen wij al onze sponsors bedanken, zonder hen hadden wij dit niet kunnen organiseren.

Een groepsfoto met alle aanwezigen bij de midweek in Schaijk.

Oktober 2021
In het najaar zullen er diverse uitjes georganiseerd worden voor ouderen uit Hardinxveld-Giessendam. In de flyer staat alle info weergegeven. Geef u snel op, wij zien al uit naar mooie activiteiten met elkaar!

December 2020
Ondanks het vreemde jaar waar we als stichting in gestart zijn, hebben we onze vaste gasten toch kunnen verblijden met een leuk pakketje voor de kerstdagen. Het Kompas heeft hier een mooi artikel over geplaatst.
We hebben al veel positieve reacties ontvangen en hopen dat iedereen ervan genoten heeft. Al hopen we aankomend jaar toch wel echt met elkaar op pad te kunnen gaan!

Januari 2020
Vanaf 17 januari zijn we de trotse eigenaren van de bus! Alle vrijwilligers die geholpen hebben bij het verwijderen van de stickers en schoonboenen, hartelijk bedankt!
Op naar vele veilige, mooie ritjes met elkaar.

De bus is overgedragen van het Rode Kruis naar
Stichting Samen op Pad HaGi

November 2019
Afgelopen week was het interview met Chantal in de Merwestreek te lezen. Hierin verteld zij wat haar heeft gedreven om de stichting op te richten.
https://www.demerwestreek.nl/reader/62137/1310482/mensen-zijn-vaak-zo-dankbaar

Artikel in de Merwestreek met Chantal Boer, voorzitter van Stichting Samen op Pad HaGi

April 2019
Woensdag 10 april was het zo ver: Chantal Boer (voorzitter) en Bart v/d Minkelis (secretaris) hebben hun handtekening gezet, waardoor Stichting Samen op Pad HaGi officieel is.

Voorzitter Chantal Boer en secretaris Bart v/d Minkelis bij de notaris